0
0
sthockey tour 2018
Finland Herrasmiesliiga
Register your teamMore info

Tervetuloa harrastesarjaan!

Onko SM kilpasarjan meno liian kovaa? Vai olisiko toiveena muuten vaan rennommat höntsäpelit SM turnausten yhteydessä?

Nyt tähän on ratkaisu!

Telia St Hockey Tour 2018 tarjoaa SM kilpaturnausten yhteydessä harrastesarjan eli Herrasmiesliigan!

Herrasmiesliigassa vauhti on kevyempi eikä pelejä pelata hampaat irvessä. Olennaista on pitää hauskaa kentällä ja sen ulkopuolella, niin omien kuin vastapuolen kavereiden kanssa.

Harrastesarjassa säännöt ovat muutoin samat kuin SM-lohkoissa, poikkeuksena että Herrasmiesliigassa taklaaminen ja turha totisuus on kielletty.

Turnausmaksu on 240 € ja tämä tarjoaa joukkueelle 3 alkusarjan peliä sekä yhden sijotusottelun. Jokaisen lohkon 2 parasta joukkuetta pelaavat finaalipelissä lohkonsa voitosta. Lohkon 3. ja 4. jengi selvittää pronssin kohtalon.

Eli pelkällä osallistumisella tyydytät menestysnälkääsi, koska olet saletisti mitalipelesissä! Ja mikäli pronssimatsissa sattus käymään siten et kaveri vie, niin huoli pois.

Kaikki joukkueet palkitaan pokaalein ja pääset näin todistamaan kotona olleesi urheilemassa sekä värittämään naapurillesi lätkäurasi menestyksestä!!

Kerää siis Herrasmies-jengisi kasaan ja hoida ilmottautuminen mieleiseen kiertuekaupunkiin suoraan alla olevista linkeistä.

Tampere 7.-8.7.

Turku 14.-15.7.

Lappeenranta 21.-22.7.

Pori 28.-29.7.

 

Rekisteröityminen ja ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake. Turnauspaikka lunastetaan maksamalla joukkuekohtainen turnausmaksu verkkokaupassamme. Siirry kauppaan.

Otteluohjelmat julkistetaan turnausta edeltävän viikon keskiviikkona ja pelaajaluettelot päivitetään joukkueen johtajan toimesta turnauspalvelun sivuille viimeistään turnausta edeltävänä perjantaina. Otteluohjelman julkistamisen jälkeen jokaisen joukkueen yhteyshenkilölle lähetetään erillinen ohjeistus.

Pelipäivänä joukkueen on ilmoittauduttava tapahtuman toimistoteltalla 30 minuuttia ennen ensimmäisen ottelun alkua.

Jokainen joukkue pelaa kaikki otteluohjelmaan merkityt pelit. Jos joukkue jättää saapumatta merkittyyn otteluun, seurauksena on 500€:n suuruinen sakko.

St Hockey kiertueella pelataan miesten sarjaa ja osallistuakseen katulätkäpeleihin, pelaajan tulee olla täyttänyt 16 vuotta. Pelaajien tulee huomioida ettei osallistumismaksuun kuulu pelaajavakuutusta vaan pelaajat pelaavat oman vakuutusturvan alla. 

Järjestyssäännöt tapahtuma-alueella

 • Omien alkoholipitoisten juomien tuominen ja nauttiminen on tapahtuma-alueella kielletty. Järjestyksenvalvojilla on oikeus puuttua alkoholinkäyttöön sekä muuhun sopimattomaan käytökseen tapahtuma-alueella.
 • Varusteiden vaihto suoritetaan erikseen merkityllä pelaajien alueella.
 • Sääntöjä rikkonut henkilö voidaan poistaa alueelta ja äärimmäisessä tapauksessa henkilön edustama joukkue voidaan sulkea pois turnauksesta.

Tournament information
 • Location

  Tournament location will be updated here.

 • Directions

  Directions to event area will be updated here.

 • Accommodation

  Accommodation information for teams and players are to be updated on this section.

 • Player Offers

  Local player offers will be updated here.

 • After Party

  The official after parties are held on the 9th of June and further information will be updated here.

Choose event & register your team!

Apply for work

Leave us feedback