TIETOJA TÄSTÄ ASIAKIRJASTA

Street Games Oy ( “Street Games” tai “me”, “meidän” ja vastaavat ilmaisut) tarjoaa urheilutapahtumia ja ohessa aplikaatiota, jonka kautta tapahtumiin voi ilmoittautua. Kun palveluidemme käyttäjä (“sinä” ja vastaavat ilmaisut) rekisteröityy ja hakee ja käyttää palveluitamme, keräämme, käytämme ja jaamme henkilötietojasi tässä selosteessa kuvatulla tavalla. Henkilötiedoilla tarkoitamme mitä tahansa henkilöä koskevia tietoja, joista tämä henkilö voidaan tunnistaa joko suoraan tai välillisesti.

 

Tämä käytäntö koskee käyttöäsi:

Street Games verkkosivustot  ja applikaatio; kaikki Street Gamesin tuottamat  palvelut, jotka ovat käytettävissä verkkosivuston tai applikaation kautta; järjestetyt tapahtumat.

 

SISÄLLYS

  • Rekisterinpitäjä
  • Muutokset
  • Sinusta keräämämme henkilötiedot
  • Kuinka keräämme tietoja
  • Kuinka käytämme tietoja
  • Tietojen paljastaminen ja kansainväliset siirrot
  • Automatisoidut päätökset
  • Tietojen säilyttäminen
  • Turvallisuus
  • Rekisteröidyn oikeudet

 

REKISTERINPITÄJÄ

Street Games Oy

Olarinluoma 16

02200 Espoo

Suomi

Y-tunnus: 2894486-3

Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, mukaan lukien pyynnöt, jotka koskevat oikeuksiasi rekisteröidynä, ota yhteyttä osoitteeseen [info@sthockey.com].

 

MUUTOKSET

Saatamme päivittää tätä selostetta ajoittain muuttuvan oikeudellisen, teknisen tai liiketoiminnan kehityksen perusteella. Kun päivitämme tätä selostetta, pyrimme tiedottamaan sinulle tekemiemme muutosten vaikutukset etukäteen.

 

HENKILÖTIEDOT, JOITA KERÄÄMME SINUSTA

Saatamme kerätä, käyttää, tallentaa ja siirtää seuraavanlaisia sinua koskevia henkilötietoja:

Yhteystiedot Yhteystietosi, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
Laite ja tekniset tiedot Tekniset tiedot, mukaan lukien IP-osoitteesi, selaimesi tyyppi ja versio, aikavyöhykeasetukset, selaimen lisäosien tyypit ja versiot, käyttöjärjestelmä ja alusta, laitetiedot ja käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, yksilöllinen laitetunniste, mobiiliverkon tiedot, mobiilikäyttöjärjestelmäsi ja käyttämäsi mobiiliselaimen tyyppi.
Käyttötiedot Tiedot verkkosivustomme, applikaation ja palveluidemme käytöstä, mukaan lukien URL-osoitteet ja tiedot verkkosivuston käyttötavasta ja -ajasta, kuten päivämäärä ja kellonaika, käyttötiheys ja -tavat sekä muut vuorovaikutustiedot.
Viestintätiedot Kirjeenvaihtosi asiakastukemme kanssa ja tiedot muusta viestinnästä, mukaan lukien ilmoitukset, joita saatamme lähettää sinulle sähköpostitse ajoittain
Markkinointitiedot Tiedot mieltymyksistäsi koskien meidän ja/tai kumppaneidemme toteuttamaa markkinointia.

 

 

 

Voimme myös kerätä, käyttää ja paljastaa koottuja tilastollisia tietoja mihin tahansa tarkoitukseen. Tällaisia tietoja, kuten demografisia tai tilastollisia tietoja, voidaan johtaa henkilötiedoistasi, mutta ne eivät enää paljasta henkilöllisyyttäsi, joten niitä ei pidetä henkilötietoina. Vaikka voimme käyttää tietojasi asianmukaisten mainosten ja muun kaupallisen viestinnän tarjoamiseen sinulle ja muille, emme paljasta tällaisia tietoja mainoskumppaneillemme sellaisessa muodossa, joka mahdollistaa sinun tunnistamisen.

 

MITEN KERÄÄMME TIEDOT

Saatamme kerätä henkilötietojasi seuraavilla tavoilla:

  • Antamasi tiedot : Voit antaa meille yhteystietosi, laitteesi, viestintä- ja markkinointitietosi lähettämällä ne meille verkkosivustomme tai applikaation kautta tai ottamalla yhteyttä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai muuten. Tietoja voidaan toimittaa esimerkiksi uutiskirjeemme tilaamisen tai palveluihimme liittyvien tukipyyntöjen yhteydessä tai valitsemalla tiettyjen tietojen jakaminen laitteesi asetusten kautta.
  • Automatisoidut tekniikat : Saatamme automaattisesti kerätä teknisiä ja käyttötietoja sekä tiettyjä viestintätietoja verkkosivustomme ja palveluidemme käytön perusteella. Voimme myös käyttää Käyttötietoja päätelläksemme sinua koskevia profiilitietoja.
  • Kolmannet osapuolet tai julkisesti saatavilla olevat lähteet: Saatamme saada henkilötietojasi seuraavilta kolmansilta osapuolilta:
    • Tekniset tiedot analytiikan tarjoajilta (evästeet) ja mainosverkostoilta

 

MITEN KÄYTTÄMME TIETOJA

Alla olemme määritelleet tarkoitukset, joita varten aiomme käsitellä henkilötietojasi, ja oikeusperustat, joihin luotamme tehdessämme sitä. Yleisimmin turvaudumme seuraaviin laillisiin perusteisiin kerätäksemme, käyttääksemme tai luovuttaaksemme henkilötietojasi:

  • Sopimus : Meidän on täytettävä sopimus, jonka olemme tekemässä tai olemme tehneet kanssasi.
  • Lailliset intressit: Käsittely on tarpeen meidän (tai kolmannen osapuolen) oikeutettujen etujemme vuoksi, eivätkä sinun etusi ja perusoikeutesi syrjäyttää näitä etuja.
  • Suostumus

 

Saatamme luottaa useampaan kuin yhteen oikeusperustaan riippuen tietystä tarkoituksesta, johon käytämme tietojasi. Jos tarvitset lisätietoja perusteista, joihin luotamme tiettyjen tietojen tai olosuhteiden osalta, ota meihin yhteyttä yllä kuvatulla tavalla.

 

Tarkoitus Tietojen tyyppi Oikeusperusta
Palvelumme tarjoaminen, asiakastuki Yhteystiedot, Laite, Tekninen, käyttö, Viestintä (a) Sopimus

(b) Suostumus (jos laki vaatii)

Analysoimme ja parantamme verkkosivujemme, applikaation ja palveluidemme käyttöä ja toimivuutta (mukaan lukien esim. järjestelmän ylläpito, vianetsintä, lokikirjaus, virheenkorjaus, data-analyysi ja testaus) sekä tietoturvan varmistaminen Yhteystiedot, Laite, Tekninen, käyttö, Viestintä (a) Sopimus
(b) Lailliset intressit (verkkosivustomme ja palveluidemme seuranta, suojaaminen ja parantaminen)
Valinnainen räätälöinti ja käyttökokemuksen parantaminen (esim. laitetietojen käyttö rekisteröintiprosessin virtaviivaistamiseen) Yhteystiedot, Laite, Sijainti, Tekninen, Käyttötiedot, Viestintä (a) Suostumus

(b) Sopimus

Hoidamme asiakassuhteemme, kommunikoimme kanssasi ja pidämme kirjaa viestinnästämme Yhteystiedot, Viestintä, Markkinointi (a) Lailliset intressit (asiakassuhteen hoitaminen

(b) Sopimus

Asiaankuuluvien palvelujen tarjoaminen ja markkinointi sinulle, arpajaiset tai lahjat, relevantin sisällön ja mainosten toimittaminen sekä mainonnan tehokkuuden mittaaminen Yhteystiedot, Markkinointi (a) Lailliset intressit (palveluidemme markkinointi, asiaankuuluvan sisällön näyttäminen)

(b) Suostumus (jos laki vaatii)

Analysoidaan käyttäjäkuntaa ja palveluidemme käyttöä Tekninen, Käyttötiedot (a) Lailliset intressit (palveluidemme parantaminen ja kehittäminen)

 

 

 

Lisäksi voimme käsitellä mitä tahansa tässä käytännössä yksilöityjä henkilötietojasi, jos se on tarpeen oikeudellisten vaatimusten täyttämiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. Tällainen käsittely perustuu laillisiin etuihimme, erityisesti laillisten oikeuksiemme, sinun ja muiden (esim. muiden palveluidemme käyttäjien) laillisiin oikeuksiin. Voimme myös käsitellä henkilötietojasi, jos se on tarpeen riskienhallintaa tai ammatillista neuvontaa varten. Tämän oikeusperustana ovat oikeutetut intressimme, erityisesti liiketoimintamme suojaaminen riskeiltä.

 

HENKILÖTIETOJEN SIIRTO JA LUOVUTTAMINEN

Tarvittaessa henkilötietojasi voidaan luovuttaa seuraaville vastaanottajaryhmille, jos se on tarpeen yllä kuvattuihin tarkoituksiin:

  • Ryhmämme yritykset
  • Palveluntarjoajamme palveluihimme liittyvää sähköpostiviestintää varten
  • Palveluntarjoajamme meille tarjottavien laki- ja muiden palvelujen tarkoituksiin
  • Ostajat ja mahdolliset ostajat (ja heidän edustajansa ja neuvonantajansa) minkä tahansa (suunnitellun) oston, sulautumisen tai minkä tahansa liiketoimintamme osan hankinnan yhteydessä edellyttäen, että ostajalle ilmoitetaan, että sen on käytettävä henkilötietojasi vain määriteltyihin tarkoituksiin tässä asiakirjassa.
  • Toimivaltaiset tuomioistuimet, lainvalvontaelimet tai muut viranomaiset tai kolmannet osapuolet, jos katsomme, että henkilötietojesi luovuttaminen on välttämätöntä sinun tai kenen tahansa muun henkilön elintärkeiden etujen suojelemiseksi tai lakien tai määräysten noudattamiseksi tai puolustamiseksi, mukaan lukien kun panemme täytäntöön tai sovellamme palveluehtojamme ja/tai muita sinun ja meidän välisiä sopimuksia, tutkimme mahdollisia rikkomuksia tai ryhdymme toimenpiteisiin Street Gamesin, käyttäjien tai muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojelemiseksi.
  • Kuka tahansa muu henkilö – mutta vain erillisellä suostumuksellasi

 

Street Games tallentaa henkilötietosi turvallisiin paikkoihin ja palvelimille Euroopan talousalueella. Henkilötietojasi voidaan siirtää Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin vain, jos Euroopan komissio on katsonut, että maa varmistaa henkilötietojen suojan riittävän tason tai jos olemme ryhtyneet asianmukaisiin suojatoimiin vaatiaksemme henkilötietojesi pysyvän suojattuna tämän käytännön mukaisesti, esimerkiksi panemalla täytäntöön Euroopan komission henkilötietojen siirtoa koskevat vakiosopimuslausekkeet. Voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja käytössä olevista suojatoimista. Yksittäisissä tapauksissa tällaiset siirrot voivat tapahtua myös erillisen suostumuksesi perusteella tai erityisesti pyytämäsi palvelun tarjoamiseksi.

AUTOMAATTISET PÄÄTÖKSET

Palvelujemme optimoimiseksi pidätämme oikeuden tehdä asiakkaitamme koskevia automatisoituja päätöksiä, mukaan lukien koneoppimisalgoritmien ja profiloinnin käyttö. Jos otamme käyttöön automatisoituja päätöksentekotoimenpiteitä, joilla on merkittäviä vaikutuksia sinuun, varmistamme, että sinulla on oikeus saada ilmaista näkemyksesi ja riitauttaa tällaiset päätökset. Ilmoitamme tällaisista tilanteista erikseen.

 

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin meillä on oikeutettu liiketoiminnallinen tarve säilyttää niitä yllä kuvattuja tarkoituksia varten, mukaan lukien oikeudellisten, kirjanpito- tai raportointivaatimusten täyttämiseen.

 

Sopivan säilytysajan määrittämiseksi otamme huomioon käsittelemiemme henkilötietojen laajuuden, luonteen ja arkaluonteisuuden, luvattoman käytön tai luovuttamisen mahdollisen haitan riskin, tietojen käsittelyn tarkoituksen ja asiaankuuluvat lailliset vaatimukset. Arvioimme myös säännöllisesti säilyttämämme tiedot ja jos pidämme säilyttämisen tarpeettomana, joko poistamme tai anonymisoimme tiedot tai jos tämä ei ole mahdollista – esimerkiksi varmuuskopioarkistoon tallennettujen tietojen osalta – tallennamme tiedot turvallisesti ja estää kaiken jatkokäsittelyn, kunnes poistaminen on mahdollista.

 

Säilytämme asiakassuhteeseen liittyviä henkilötietoja yleensä vain asiakassuhteen keston ajan ja kohtuullisen ajan sen jälkeen, jotta voimme vastata suhteeseen liittyviin tiedusteluihin tai vireillä oleviin kysymyksiin. Joitakin tietoja voidaan kuitenkin säilyttää pidempään, jos uskomme säilyttämisen tarpeelliseksi lakien noudattamiseksi tai meidän tai asiakkaidemme, tytäryhtiöidemme tai kumppaneidemme laillisten oikeuksien puolustamiseksi.

 

TURVALLISUUS

Suojellaksemme henkilötietojasi käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä, jotka on suunniteltu tarjoamaan käsittelylle sopiva turvallisuustaso ja suojaamaan henkilötietojasi vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta tuhoamiselta, katoamiselta, muuttamiselta ja luvattomalta luovuttamiselta tai pääsyltä. Henkilökuntamme on koulutettu noudattamaan tietoturvaa työssään ja rajoitamme pääsyä henkilötietoihisi tiukasti tietotarpeen perusteella. Työntekijämme, edustajamme, urakoitsijamme ja palveluntarjoajamme käsittelevät henkilötietojasi vain luottamuksellisuusvelvollisuuden ja ohjeidemme mukaisesti.

 

OIKEUTESI

Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja vai emme, ja jos näin on, pääsy kyseisiin henkilötietoihin sekä saada kaikki epätarkat tai puutteelliset henkilötiedot oikaistaan tai valmiiksi. Tietyissä olosuhteissa sinulla voi myös olla oikeus pyytää henkilötietojesi tai niiden osien poistamista tai käsittelyn rajoittamista, vastustaa käsittelyä (mukaan lukien suoramarkkinointimme) ja/tai saada tiedot jäsennelty, yleisesti käytetty ja koneellisesti luettava muoto.

 

Ota meihin yhteyttä kaikissa yllä olevien oikeuksien käyttämiseen liittyvissä kysymyksissä.

 

Jos katsot, että henkilötietojesi käsittelytoimintamme on sovellettavien tietosuojalakien vastaista, voit tehdä valituksen asiasta vastaavalle valvontaviranomaiselle. Suomen valvontaviranomaisen yhteystiedot löydät täältä: www.tietosuoja.fi

Hae töihin

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lähetä palaute